Oy Mat-Car Ab

Ota yhteyttä ›

Ajoneuvojen varustelua Raisiossa vuodesta 1972

Perheyrityksemme on vuosikymmenten aikana varustellut lukemattoman määrän hyötyajoneuvoja!

Toisessa polvessa toimiva yrityksemme sai alkunsa vuonna 1972, ja nykyisessä osoitteessa Raisiossa olemme toimineet aina vuodesta 1984. Vuoden 2021 vaihteessa yhdistyimme MC-Team Oy:n kanssa ja nimemme kiteytyi muotoon Oy Mat-Car Ab. 

Tänä päivänä varustelemme Mat-Carissa vuositasolla yli 250 työkäytössä olevaa autoa. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Finnair ja Fortum, verkkohuoltoyhtiöt sekä monet muut tahot. Toimitusjohtajamme Jari Heinonen on alansa ainoa autoinsinööri, mikä on arvokas lisä pitkän linjan osaamiseemme!

Teemme työstäsi helpompaa

Parantelemalla työjuhtaasi sellaiseksi, että se palvelee sinua parhaiten joka päivä. Valttimme on vuosikymmenten kokemus, peritty tietotaito ja kyky ratkaista asioita, jotka näyttävät toisille ongelmilta – ripeästi, laadulla ja luotettavasti.

Pystymme toteuttamaan mitä erilaisimmat muutokset pakettiautoihin, takseihin ja muihin työkäytössä oleviin autoihin asiakkaan tarpeiden mukaan – tutustu hyötyajoneuvojen varustelun mahdollisuuksiin. 

Meille jokainen päivä on erilainen, ja asiakkaidemme tarpeet ovat usein haastavia, mutta mielenkiintoisia. Pidämme aidosti työstämme. Tervetuloa tuomaan autosi varusteltavaksi liikkeeseemme Raision Tuijussuontielle!

Tervetuloa ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Ostoskori

0