Tavaratilan varustelu ja suojaus

Ota yhteyttä ›

Tavaratilan ja ohjaamon varustelut Raisiossa

Valaistuksesta muihin laiteasennuksiin

Toimipisteessämme Raisiossa varustelemme työautosi tavaratilan ja ohjaamon näillä laadukkailla ominaisuuksilla, jotka sujuvoittavat päivittäistä työtäsi. 

  • Valaistukset. Led-valaistus sekä ulkoinen ja sisäinen työvalaistus.
  • Laiteasennukset. Puhelin- ja GPS-laitteiden asennukset, invertterit, verkkovirtajärjestelmät, virtapistokkeet 12/220 V ja tavaratilan lisälämmittimet.

Näin parannat työmukavuutta, helpotat toimiasi niin tavaratilan puolella kuin ohjaamossa ja varmistat laitteidesi virransaannin liikkuessasi työpisteestä toiseen. Tarjoamme myös muut hyötyajoneuvojen varustelut!

Pyydä tarjous ›

Tavaratilan suojaukset ja eristykset

Tätä kaikkea tarjoamme tavaratilasi suojausta ja puhtaanapitoa helpottamaan. 

  • Vanerointi. Teemme tavaratilan vaneroinnit suojaamaan ajoneuvosi sisustaa, mikä helpottaa myös puhtaanapitoa, laskee melutasoa ja parantaa jälleenmyyntiarvoa.
  • Eristykset. Toteutamme lämpö- ja äänieristykset.
  • Pinnoitukset. Asennamme tavaratilan pinnoitukset, kuten polyuretaanipinnoitukset .
  • Matot ja liukuesteet. Meiltä myös kumimatot ja liukuesteet.

Tiesitkö, että olemme ainoa alan yritys, joka tekee pakettiautojen tavaratilan seinäsuojaukset 6,5 mm levystä? Lopputulos on kestävämpi kuin 4 mm levyllä tyypillisesti tehtävä suojaus. Etuna on myös ruuvien vähäisempi käyttö.

Jokainen tavaratilan varustelu, suojaus ja eristys toteutetaan ajoneuvosi mittojen mukaan. Käytämme erivahvuisia, karhennettuja tai karhentamattomia materiaaleja.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Ostoskori

0