Autoliikkeille

Ota yhteyttä ›

Autovarustelut autoliikkeille Raisiosta

Kaikki varustelut samasta talosta vuosikymmeniä toimineelta kumppanilta

Uutta autoa etsivä asiakkaasi saattaa tarvita ajoneuvolta erikoisvarusteita, joka soveltuu esimerkiksi huoltoautoksi, taksikuljetuksiin ja muihin räätälöityihin työtarpeisiin. Ajoneuvo vaatii tällöin muuntelua, jonka autoliikkeesi voi ulkoistaa suoraan meille ilman, että asiakkaasi tarvitsee erikseen asioida kanssamme. 

Merkittävä osa toiminnastamme muodostuu juurikin autoliikkeille tehtävistä autovarusteluista. Teemme muutoksia pakettiautoihin, asennamme huoltokalusteita, eristyksiä ja suojauksia, varustelemme taksit sekä monet muut. Kun hyötyajoneuvon varustelu ohjataan toimipaikkaamme Raisioon, saa asiakkaasi helpon palvelun ja valmiin ajoneuvon autoliikkeesi toimittamana.

Teemme jo nyt yhteistyötä useiden automyyjien ja maahantuojien kanssa, meillä on vuosikymmenten kokemus alalta. Tutustu hyötyajoneuvojen varustelujen mahdollisuuksiin!

Soita ja pyydä tarjous ›

Luotettava ja laadukas autovarustelun kumppani

Alansa tuntevan ammattilaisen käsiin on huoletonta jättää omaan liiketoimintaan vaikuttavat asiat. Me olemme toimineet hyötyajoneuvojen varustelijana jo vuodesta 1972, mikä merkitsee valtavaa asiakaskuntaa ja arvokasta kokemusta, jotka toimivat sinun eduksesi, kun kaipaat yhteistyöhön autoliikkeellesi autovarustelun osaajaa. 

Laadukas toteutus on valttejamme, ripeiden toimitusten rinnalla. Otathan yhteyttä, niin laaditaan kumppanuus, joka auttaa sinua palvelemaan omia asiakkaitasi entistä paremmin ja toimimaan myyntivahvuutenasi.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Ostoskori

0